Fotograferen doe ik met heel mijn hart en wil ervoor zorgen dat mijn werk voor jullie een blijvende waardevolle herinnering wordt.

Fotoshoot

Je kunt een shoot boeken voor jezelf, je kindjes, samen met je partner of met je gezin. Het fotograferen van families en groepen doe ik niet. De shoots zijn op lokatie in Katwijk aan Zee van april to oktober. Portret sessies in mijn studio zijn het hele jaar door. Zodra jullie geboekt hebben stuur ik een uitgebreide pdf met alle nodige informatie en tips.

Van een kleine shoot van 20 minuten bijvoorbeeld, voor wat mooie platen in je interieur tot een uitgebreide shoot van minstens 1,5 uur verwerkt in een prachtig album. Naast het pakket wat je kiest kun je er naast ook producten a la carte bestellen. Maak een afspraak om alle mooie handgemaakte producten te komen bekijken in mijn studio. Zodra jullie geboekt hebben stuur ik een uitgebreide pdf met alle nodige informatie en tips.

Minisessie

Fotoshoot basis

fotosessie totaal

Fotosessie compleet

 

 

 

Newbornshoot

Zodra jullie besloten hebben dat jullie een newborn sessie willen boeken, is het aan te raden om deze op tijd te reserveren tijdens de zwangerschap.

Het is heel belangrijk dat we de kleintjes ergens in de eerste 12 levensdagen fotograferen. Op deze leeftijd, zijn ze nog diepslapend en is het mogelijk om hen in mooie poses te brengen. De sessie vinden plaats in mijn studio aan huis in Katwijk aan Zee. Zodra jullie geboekt hebben stuur ik een uitgebreide pdf met alle nodige informatie en tips.

Mini wrap sessie

Shine Little star
deluxe sessie